lørdag 19. november 2011

Gratinerte pannekaker med fyll

 Lag pannekaker.
Jeg bruker alltid Gerds fløtepannekaker, da vi liker dem bedre enn vanlige :).

Så laget jeg fyll
Stekte litt hvitløk i smør. Så stekte jeg kjøttdeig

Tilsatte litt krydder etter smak og 1 boks tomatpurre (landlord)
  Så delte jeg fyllet på 7 siden det ble 7 pannekaker, å la det langs kanten å rullet dem. Hadde de i en ildfastform å hadde ost over.


Det ble ganske så godt, men var ikke så godt når de var kalde og osten var hard.











Gerds pannekaker

4 egg
1 boks kremfløte
2-3 ss smelta smør
4-5 ts(strøkne) johannesbrødkjernemel
1 ts salt
1 ts bakepulver(kan sikkert sløyfes)

La stå å svelle 15-20 minutt.
Spe ut med vann til det blir en vanlig pannekakerørekonsistens (litt tykk)
Stekes på middels varme på ene siden til de er tørka oppå. Snu med lokk (blir løse)
og stekes videre. ( regn med 3-4-5 min pr side, jo lenger de steiker jo lettere blir de å snu)

2 kommentarer: