lørdag 10. september 2011

Camillas sjokolade og vaniljekrem kake



 Camillas sjokolade og vaniljekrem kake


Bunn:

6 egg
50 g sukrin
100 g meierismør (med eller uten salt)
100 g kokosmel
2 ts bakepulver
2 ts fiberhusk
Smelt smøret og sett til siden. Visp sammen egg og sukrin til eggedosis. Tilsett smør og alt det tørre og bland godt. Klem deigen ut i en springform. Jeg delte bunnen og da lønner det seg å ha en liten springform for å få bunnen høy. Stek på 180 grader i 20-30 min. Avkjøl.

7.1  kh i hele bunnen

Fett 59 %
Protein 37 %
Karbohydrat 4 %
Alkohol 0 %


Fant bunnen her 




Sjokolade og vailjekrem:

sukrinmelis
3 dl kremfløte
300g philadelphia kremost
3 ts kakao
1 ts vaniljepulver
100 g 70% sjokolade eller mørkere.
3 ss cocosa

Med 86% sjokolde så blir alt fyllet 37.62  kh

Energi
Fett 91 %
Karbohydrat 5 %
Protein 4 %
Alkohol 0 %



Stivpisk kremfløten og tilsett 1/2 dl sukrin. Pisk kremosten myk med en 1/2 dl sukrin. Bland sammen og fordel røra i to boller. I den ene blander du inn vaniljen, og den andre blander du inn kakao.
Ha på ett lag av gangen, og la den stå i kjøleskapet en fem minutter før du har på sjokoladelokket.

 Smelt sjokoladen i microen, bland i cocosaen etterpå. Hell så sjokoldden over kaken som et lokk.

Kremene fant jeg her












Denne kaken var helt fantastisk :D Eivind trodde ikke på at den var lavkarbo en gang :p

Blogglisten

3 kommentarer:

  1. Må prøves, den så jo bare helt herlige ut :o)

    SvarSlett
  2. Det var den virkelig også ;) har hatt 3 stykker iløp av dagen :p.

    SvarSlett
  3. Wow,den ser fantstisk ut,skal prøves :-) takk som deler.

    SvarSlett